Woningen

Woningen

De recreatiewoningen op Holiday Park Pulvermaar zijn voor u als particulier of bedrijf een prima investering op het gebied van recreatief vastgoed. De luxe woningen worden immers opgebouwd uit hoogwaardig materiaal, waarbij duurzaamheid centraal staat.


De woningen worden op ruime eigen kavels gebouwd en liggen in een prachtige, heuvelachtige omgeving met prachtige vergezichten. Dat biedt vele recreatiemogelijkheden. De 6-persoons recreatiewoningen zijn zeer luxe opgezet, standaard voorzien van een badkamer op de begane grond én de eerste verdieping. De ruime badkamer op de eerste verdieping kan voorzien worden van een sauna of jacuzzi. Met deze heerlijke individuele wellness faciliteiten, kunt u lekker onthaasten in een ambiance van rust en ruimte in uw eigen recreatiewoning in 'Gezondland' Vulkaaneifel.


U kunt ook kiezen voor de ruim opgezette 4-persoons bungalow. Een nieuw model, zonder verdieping, maar mét luxe badkamer, twee ruime slaapkamers en een ruime woonkamer en keuken.

De recreatiewoningen op ruime eigen kavels worden standaard afgewerkt met een mooie tuin, voorzien van strak terras, dat aangesloten is op de openslaande tuindeuren.


Energiezuinig en duurzaam

Onze woningen zijn speciaal ontworpen op energiezuinigheid. Ieder object wordt prefab geproduceerd met massieve houten wanden en afgewerkt met stucwerk aan de buitenkant. Er wordt luchtdicht gebouwd, zonder koude bruggen. De recreatiewoningen zijn onderhoudsarm en de isolatiewaarde is hoog. Dat zorgt voor een gezond leefklimaat (in de zomer koel en in de winter warm) zonder vochtproblemen.


Een goed geïsoleerde vakantiewoning is meer waard. De woning is voorzien van vloerverwarming. De stookkosten zijn lager, wat zorgt voor minder vaste kosten en minder CO2 uitstoot. Bovendien zijn alle bouwmaterialen voor deze woning 100% recyclebaar.