Organisatie Holiday Park Pulvermaar

Recreatiewoningen

Holiday Park Pulvermaar is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van kleinschalige recreatieparken op bijzondere, natuurrijke locaties.

Het bedrijf is opgericht om onze jarenlange ervaring (ruim 20 jaar) in het bouwen en begeleiden van vakantieparken een beter en duidelijker perspectief te geven. Deze kennis en ervaring vormen de toegevoegde waarde van Holiday Park Pulvermaar.

Het bouwen en verkopen van deze recreatiewoningen is niet alleen de simpele verkoop van een recreatiewoning, maar het is voor Holiday Park Pulvermaar het aanbieden en verkopen van een goede investering op basis van vertrouwen. Wij staan u vanaf het allereerste oriƫnterende gesprek tot en met de uiteindelijke oplevering van uw tweede woning volledig bij.

Bij een grote investering als de aankoop van een recreatiewoning, gaat u met iemand een overeenkomst aan, die u daarbij te allen tijde zal begeleiden. Bovendien zullen wij uw kwaliteitsinvestering naar behoren beheren en bewaken en deze tweede woning voor u een prachtig rendement laten opleveren op een volledig ontwikkelt recreatiepark.

De verhuur van uw recreatiewoning kan Holiday Park Pulvermaar, met haar ervaring en kennis op marketinggebied, ook goed voor u verzorgen. Middels effectieve online marketing campagnes en het optimale gebruik van Social Media als Facebook, Twitter en Linkedin, zal Holiday Park Pulvermaar de doelgroep voor een recreatiewoning creatief blijven benaderen. Bovendien is door een goed marketing- en prijsbeleid een dekkingsgraad te behalen, waarmee we de eigenaar van een recreatiewoning een mooi rendement kunnen bieden.

Voor meer informatie over Holiday Park Pulvermaar kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.