Investering & kans

Wilt u meer informatie of een woning bezichtigen?

Neem dan contact met ons op of bel 0610992719.

Investeringskans

Eigenaar zijn van een recreatiewoning op Holiday Park Pulvermaar en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte die het park en de omgeving bieden, bezorgen u een win-win situatie. U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw recreatiewoning geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur. Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten.

De geplande nieuwbouw op Holiday Park Pulvermaar bestaat uit luxe recreatiewoningen. U heeft keuze uit de 4-persoons luxe bungalow en de 6-persoons luxe villa. Alle bungalows en villa’s zijn vrijstaande recreatiewoningen met eigen terras. Het park wordt tevens voorzien van een receptie.

Met de bouw van de nieuwe recreatiewoningen wordt gehoor gegeven aan de vraag naar luxere en ruimere recreatiewoningen in de Eifel. In deze woningen zijn de meest actuele inzichten op het gebied van isolatienormen en duurzaamheid.

Klaar om te verhuren
De recreatiewoningen worden compleet ingericht en verhuurgereed opgeleverd. Alle recreatiewoningen worden voorzien van inventaris, sanitair en een moderne keuken. De woningen beschikken standaard over veel luxe en worden opgebouwd uit hoogwaardige materialen, waarin duurzaamheid centraal staat.

Rendement
Het eigendom van een recreatiewoning op Holiday Park Pulvermaar geeft meerjarige vaste huuropbrengsten. Dit betekent een vast gegarandeerd rendement. Het rendement van de huuropbrengst wordt verdeeld op basis van volledige deelneming gedurende het hele jaar.

De huurgarantie is gebaseerd op bezetting in de zomer- en winterperiode. In de lente, zomer en herfst heeft de prachtige Vulkaaneifel een enorme aantrekkingskracht vanwege het veelzijdige aanbod van wandel- en fietsarrangementen. Bovendien ligt naast het kratermeer een openluchtzwembad, dat in de zomer een toeristische trekpleister is. Ook een golfresort ligt op steenworpafstand van het park.

Vanwege de geweldige ligging van het park, o.a. op 30 minuten van skipiste Hohe Acht, zullen de recreatiewoningen ook in winterperiode aantrekkelijk zijn voor verhuur. Voor een lekker weekendje weg is de Duitse Eifel een ideale plek. Het ligt vlak om de hoek en is binnen enkele uren reizen te bereiken. Hier is alles binnen handbereik om even helemaal te ontspannen en bij te tanken. Men kan bijvoorbeeld één van de vele prachtige oude vakwerk stadjes bezoeken.

Duitsland is in de afgelopen jaren onder Nederlandse toeristen steeds populairder geworden. Het aantal overnachtingen van Nederlanders in Duitsland is afgelopen jaren verder gestegen.