Holiday Park Pulvermaar

  • Holiday Park Pulvermaar

Holiday Park Pulvermaar

Holiday Park Pulvermaar bouwt luxe, duurzame en energiezuinige recreatiewoningen in het prachtige 'Gezondland' Vulkaaneifel in Duitsland. Aan de rand van het dorp Gillenfeld, met zicht op het vulkaanmeer Pulvermaar (op 200 meter loopafstand door een bos) worden vrijstaande recreatiewoningen, een hoofdgebouw met appartementen op de 1e verdieping en een receptie, restaurant en winkel op de begane grond gerealiseerd.

De modelwoning op het park is in 2016 opgeleverd en in het voorjaar van 2017 worden de eerste 6-persoons recreatiewoningen gerealiseerd.

Holidaypark Pulvermaar wordt naast ruime, vrijstaande vakantiewoningen ook voorzien van een hoofdgebouw, waarin receptie, parkwinkel en horeca samen komen. De parkwinkel zal voorzien in de dagelijks behoeften voor vakantiegangers op het park. De receptie is dagelijks geopend voor de in- en uitcheckende vakantiegangers, maar zal ook fietsen en e-bikes verhuren.

Het café-restaurant staat dagelijks van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat klaar voor de vele toeristen in de Eifel. Men kan er terecht op het terras om te genieten van Kaffee und Kuchen en een uniek uitzicht, maar ook binnen in het restaurant voor een kop soep en een diner.

Het hoofdgebouw wordt afgewerkt met tweekamerappartementen op de eerste etage.